Lexiq

Felhasználási feltételek

Jelen felhasználási feltételek a szolgáltató, valamint a szolgáltatás igénybe vevője (felhasználó) között létrejövő szerződés. Felhasználónak minősül a weboldal nélküli látogatója, illetőleg bárki, aki az oldal szolgáltatásait igénybe veszi. A felhasználás megkezdése jelen szabályzat (szerződés) kötelező érvényű elfogadásának minősül.

A szolgáltató a szolgáltatást az adott állapotban (AS IS) nyújtja, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, pontosságáért, adott célra való használatóságáért semmilyen felelősséget nem vállal.

Az oldalon található orvosi témájú cikkeket nem orvos írta, azok nem számítanak orvosi szakvéleménynek és nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt. Egészségügyi probléma esetén minden esetben javasolt szakorvos felkeresése.

Az oldalon található jogi témájú cikkeket nem jogász írta, azok nem számítanak jogi szakvéleménynek vagy tanácsadásnak.

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi. Egy-egy szócikk, vagy annak részei a Lexiq.hu, mint forrás megjelölése mellett szabadon utánközölhetőek, tilos azonban az adatbázis nagyobb részének vagy teljes egészének letöltése vagy máshol való közzététele.

Kapcsolat: